نقد و برسی بازی Peaky Blinders: Mastermind

توسط parsjoy در 14 آوریل 2021

وقتی میخواهید یک بازی را تجربه کنید، عموما به سراغ بازی هایی با نام های مشهور یا کمپانی های بزرگ میروید اما امروز قصد برسی بازی ای را برایتان دارک که توسط کمپانی Future Lab ساخته شده. این بازی که در سبک پازل و ماجراجویی قرار دارد، امتیاز های خوبی را کسب کرده و مانند هر بازی دیگری طرفداران زیادی دارد. این بازی که Peaky Blinders: Mastermind نام دارد در سال 2020 منتشر شد. هم اکنون میتوانید این بازی را بر روی پلتفورم های نینتندو سوییچ و پلی استیشن تجربه کنید.اینجا Pars Joy است. با نقد و برسی این اثر با ما همراه باشید.

بازی از نظر داستانی دارای داستان هم مسیر با سریال مشهور Peaky Blinders است. در واقع تمامی وقایع و اتفاقاتی که برای شما در بازی اتفاق می افتد مربوط به قبل از فصل اول سریال Peaky Blinders می باشد و داستان طوری طراحی شده که بتوان به آن به چشم فصل 0 سریال نگاه کرد. شما در نقش خانواده ی شلبی به تجربه ی این بازی میپردازید. در ابتدای داستان شما در حال تجربه یک زندگی معمولی به عنوان خانواده شلبی هستید اما بعد از مدت نه چندان زیادی اتفاقاتی برایتان پیش می آید که شما را با چالش های متفاوتی روبرو خواهد کرد. شخصیت اصلی در واقع تام شلبی است ما شما قابلیت تجربه داستان در کنار تمامی اعضای خانواده از جمله: Finn، Arthur، Jhon و باقی خانواده ی شلبی به حل مشکلات پیش آمده در این مسیر میپردازید. تمامی داستان ها همانند سریال این مجموعه در شهر small hills اتفاق می افتد.

بهترین و مهم ترین قسمت یک بازی گیم پلی بازی است که یکی از 4 عنصر اصلی بازی نیز به حساب می آید. گیم پلی بازی بسیار جذاب و خاص است. منظور از خاص شیوه ی جدیدی ای است که Peaky Blinders: Mastermind از آن استفاده کرده و تمامی اعمال بازی بر محور این قابلیت یعنی Timeline یا همان خط زمانی می چرخد. شاید برایتان سوال شده باشد که چگونه میتوان بازی با استفاده از خط زمانی کنترل شود. در بازی شما قابلیت کنترل چند شخصیت به صورت همزمان را دارید. در واقع شما بدون کمک بقیه ی کارکتر ها یعنی دیگر اعضای خانواده ی شلبی نمی توانید از پس موانع مختلف از جمله نگهبان ها و در های بسته ای که با آنها روبرو میشوید رد شوید. بنابراین با ید با استفاده از تمامی کارکتر ها پازل ها را حل کنید و به هدف موجود در هر مرحله ی بازی برسید. بازی های اینگونه کم نیستند و همانطور که میدانید این موضوع میتواند باعث کند شدن روند بازی و خستگی بازیکن شود اما اینجاست که مهم ترین فاکتور بازی که Timeline است وارد بازی میشود. شما در حین بازی باید از نوار زمان استفاده کنید به طوری که تمامی اعمال شما با هر شخصیت بازی به طور همزمان اتفاق می افتد و شما باید هر بار زمان را به عقب ببرید و با شخصیت دیگر به حل پازل ها مشغول شوید که این ویژگی تاثیر کاملا مستقیمی بر روی روند بازی گذاشته و باعث جذابیت بازی میشود چون شما علاوه بر اینکه باید بدانید چگونه و با کدوم شخصیت باید راه را برای تامی باز کنید بلکه باید بخاطر بسپارید در هر زمان شخصیت قبلی ای که کنترل کرده بودید در این زمان مشغول چه کاری است که باعث چالشی شدن بازی و ایجاد معما های جذاب میشود. هر شخصیت در بازی کاربرد منحصر به  فرد و خاص خویش را دارد برای مثال جان میتواند با مامور ها درگیر شود و آنها را از پا در بیاورد یا فین با جثه ی کوچک خود میتواند از مسیر هایی عبور کند که رد شدن از آنجا برای هیچ کس دیگر ممکن نیست. این ویژگی شامل تمامی اعضای خانواده شلبی میشود که باعث تنوع در سبک بازی و سهولت بیشتر حل پازل های موجود در بازی با جایگاه پلیس ها و موانعی موجود میشود. حرکت کردن در بازی بسیار روان طراحی شده و در کل انیمیشن هایی که در طول بازی با آنها مواجهه میشویم عملکرد خوبی راه به خود اختصاص داده است.

گرافیک بازی به صورت 3 بعدی و از دید سوم شخص از بالا طراحی شده. طراحی محیط ها با جزییات بالا بوجود آمده اما رنگ پردازی های بازی آنقدر خوب نیست که از تماشای آن خسته نشوید و بتوانید به خوبی از طراحی گرافیکی این بازی لذت ببرید در عوض طراحی شخصیت های بازی به خوبی کارشده و حتی جسه ی هر شخصیت با ابعاد بسیار نزدیکی به سریال طراحی شده که حس شما را به حس واقعی کارکتر نزدیک تر میکند و نکته ی قابل ذکر دیگر درباره ی گرافیک، زنده بودن محیط بازی است یعنی شما با اینکه نیازی به دیدن خیلی از مکان ها ندارید اما طراحی آنها شکل گرفته و شهر Small Hills را به شهری پر شور تبدیل کرده.

صداگذاری بازی یکی دیگر از نقطه قوت های بازی است. در کل موسقی و صداگذاری بازی، عملکرد مناسبی داشته اما اگر بخواهیم هر کدام را به تنهایی برسی کنیم، باید بگوییم موسیقی بازی حس کاملی را به بازیکن منتقل نمی کند و تنها در دمو ها میتواند باعث تجدید خاطره شود. صداگذاری بازی از هر نظر بی نقص است از حرکت شخصیت و برخورد با وسایل گرفته تا صدای متفاوت هر ضربه ی مشت، که همگی در ایجاد صدا گذاری عالی برای بازی تاثیر بخصوصی داشته اند.

بازی Peaky Blinders: Mastermind به خوبی توانسته یک داستان خوب را برای بازیکن به نمایش بگذارد و با گیم پلی منحصر به فرد خود جذابیت بازی را به شدت افزایش داده و میتوان گفت این بازی با وجود قیمت 25 دلاری در استیم، ارزش خرید دارد. به پایان مطلب رسیدیم پس تا مطلبی دیگر بدرود.

نکات مثبت

گیم پلی جذاب
قابلیت های منحصر به فرد
صداگذاری عالی
خلاقیت های جدید

نکات منفی

گرافیک نه چندان خوب
موسیقی های ضعیف

امتیاز
امتیاز
گرافیک
5.5
داستان
8.0
گیم پلی
9.0
موسیقی
7.0
جزئیات

بازی ارزش تجربه کردن را دارد و اثر خوبی به حساب می آید حتی با وجود قیمت 25 دلاری خود که برای یک بازی در سبک پازلی قیمت بالایی است. بازی با المان های خوب و قوی لحظات شادی را برای شما رقم میزند.

7.4
امتیاز کل
شما به این نمره داده اید
همچنین در پارس جوی
 
نقد و بررسی بازی Composer World
25 آوریل 2024
توسط Pars Joy
نقد و بررسی
ادلمه مطلب
پست های جدید پارس جوی
6.6

نقد و بررسی بازی Composer World

6.3

نقد و بررسی بازی Blind Shot

6.5

نقد و بررسی بازی Warhammer 40,000: Dakka Squadron

8.9

نقد و بررسی بازی Flooded

7.8

نقد و بررسی بازی Golfinite

7.1

نقد و بررسی بازی The Smurfs: Colorful Stories

8.6

نقد و بررسی بازی The Pedestrian

Pars Joy since 2014, All Rights Reserved