نقد و بررسی Buildings Have Feelings Too!

توسط Pars Joy در 13 ژوئن 2021

یکی دیگر از بازی هایی که شرکت Blackstaff Games در ژانر گیمینگ Simulation/Indie منتشر کرده بازی Buildings Have Feelings Too! است که از زمان انتشار خود در 22 آوریل سال 2021 تعداد بازیکن های نسبتا زیادی به خود جذب کرده است. در همین راستا تیم نقد و بررسی Pars Joy به تحلیل این بازی جذاب برای شما کاربران عزیز پرداخته است. با ما همراه باشید.

در این بازی شما در نقش یک ساختمان هتل مانند از خواب بیدار می شوید و طولی نمی کشد که متوجه دست و پا های خود می شوید، اما تعجب شما وقتی فرو می ریزد که با راه رفتن در سطح شهر، متوجه زنده بودن بقیه ساختمان ها نیز می شوید. این ساختمان ها مثل آدم ها حرف می زنند، احساسات دارند و حتی گاه به گاه پلک می زنند، که این کار به شکل باز و بسته شدن پنجره ها انجام می شود که نشان دهنده ذوق و شوق سازنده های این بازی است.

بعد از صحبت کردن با این ساختمان ها، متوجه می شوید که بعضی از آن ها از وضعیت خود ناراضی هستند و دوست دارند تغییر مکان بدهند، شرایط خود و یا شرایط اطراف خود را تغییر دهند یا اینکه قدیمی شده اند و به رسیدگی یا ارتقاء نیاز دارند. پس با کمک کردن با آنها، هر کدام از این ساختمان ها بسته به نوع خود به شما منابعی می دهند و شما نیز در ادامه بازی با آن منابع می توانید بقیه ساختمان هایی که در راه بازی به آن ها بر می خورید را راضی کنید و از هر کدام جایزه جدیدی دریافت کنید.

و اما بازی جایی دشوار و جالب توجه می شود که خواسته های این ساختمان ها در بعضی مناطق با هم مغایرت دارند، برای مثال مرکز خدماتی در خیابان هست که برای ادامه کار خود به کارخانه کنار خود احتیاج دارد، ولی مثلا ساختمانی مثل مدرسه نیز در این خیابان وجود دارد که وجود آلاینده های کارخانه برای آن می تواند مضر باشد، در این شرایط از شما انتظار می رود طوری جایگذاری این ساختمان ها را مدیریت کنید که همه این ساختمان ها و کاربران آن از شرایط آن راضی باشند و شما نیز با استفاده از منابع این ساختمان ها می توانید به بقیه شهر رسیدگی کنید. این کار شاید به نظر ساده و یک بعدی بیاید، ولی در مراحل جلو تر مدیریت منابع باعث پیچیده شدن این معما ها می شود.

همچنین یکی دیگر از خصوصیات جالب این بازی داستان نویسی و دیالوگ های حول آن است که باعث می شود ارتباط عمیقی میان بازیکن ها و ساختمان های هر محله ایجاد شود، این ارتباط باعث می شود ناخودآگاه برای بهتر کردن وضعیت دوستان خود در هر محله حداکثر تلاش را بکنید و به شما انگیزه ادامه بازی را می دهد که نکته جالبی در این بازی آفلاین هست، زیرا یکی از نقاط ضعف اکثر بازی های آفلاین نسبت به بازی های آنلاین عدم ارتباط برقرار کردن با عناصر بازی است. البته فراموش نشود که در عصر جدید بازی های کامپیوتری، حتی بازی های آنلاین مثل World of Warcraft که زمانی بخاطر آزاد بودن فضای بازی و ایجاد ارتباط و نیاز مبرم بازیکنان به یکدیگر می شد که فضای اجتماعی لذت بخشی برای بازیکنان درست می کرد در آپدیت های جدید خود به هر بازیکن قابلیت رسیدن به اهداف خود به طور انفرادی را می دهد و آن ها را به دوری از اجتماع بازیکن ها تشویق می کند. این نکته باعث می شود بازی هایی مثل Buldings Have Feelings Too! در نوع خود نفسی تازه به بازی های بی روح و فضای بی صفای گیمینگ مدرن بدمند که بسیار قابل تحسین است.

از طرف دیگر، یکی از ایرادات این بازی مشکلات فنی آن، به ویژه در کنترل های آن است. البته این بازی در نینتندو به صورت عالی اجرا می شود و ایرادات زیادی نمی توان از آن گرفت، همچنین در کنسول های Xbox و PS نیز به خوبی اجرا می شود، ولی در نسخه ویندوز کنترل کردن کارکتر در بازی کمی متفاوت می شود. بعضی منتقدین معتقدند که حرکت موس و استفاده از آن مثمر ثمر واقع نشده و در واقع می توانسته خیلی بهتر از این طراحی شود، بعضی استریمر ها نیز ایراداتی از طرز برنامه نویسی کلیک کردن در بازی گرفته اند که ایرادات به حق بوده اند، اما البته این ایرادات در اکثر بازی های منتقل شده از نینتندو به PC به وجود می آیند و این ایراد قابل پیشبینی بوده است، بالاخص که این شرکت سازنده یک شرکت Indie است و بودجه زیادی برای اختصاص دادن به برنامه نویسی بازی روی پلتفورم های متعدد نداشته.

بزرگ ترین ایرادی که از این بازی گرفته شده این بوده که بعضی مراحل راهنمایی های مشخصی ندارند، به طوری که شما به صورت مکرر خود را در شرایطی پیدا می کنید که در میان شهر پرسه می زنید و به دنبال کلید حل مسائل هستید، در حالی که راهنما های بازی نه تنها راه را به صورت واضح برای شما روشن نکرده اند، بلکه اغلب به مراحلی بر می خورید که راهنما ها گمراه کننده و حل بعضی از مشکلات به نظر غیر ممکن می رسد. خیلی از بازیکنان Buildings Have Feelings Too! به همین دلیل بازی را قبل از تمام کردن همه مراحل ترک کرده و این برای شرکت Blackstaff Games به بحرانی تبدیل شده که باید با آن دست و پنجه نرم کند.

نکات مثبت

پر از اطلاعات ساختمانی
سرگرم کننده با تمی جالب

نکات منفی

یک بعدی بودن بازی
نداشتن افکت های مناسب گرافیکی
موسیقی محدود
گیم پلی تک محور

امتیاز
امتیاز
گرافیک
6.0
داستان
7.0
گیم پلی
5.0
موسیقی
5.0
جزئیات

در آخر می توان گفت که این بازی به عنوان یک بازی مستقل در سبک شبیه سازی و داستانی، بازی الهام بخش است و نسبت به بودجه ساخت خود، بازی موفقی بوده است که می تواند شما را تا مدتی سرگرم کند، اما کم بودن بودجه بهانه ای برای تلف کردن وقت مردم نیست، پس از این جهت می توان ایرادی از این شرکت گرفت. در هر حال، ایده پشت این بازی زیبا بوده و برای اکثر بازیکنان یک بازی الهام بخش به شمار می آید، پس اگر وقت و حوصله کافی برای صرف کردن روی بازی های مختلف دارید، این بازی را به شما پیشنهاد می کنیم.

5.8
امتیاز کل
شما به این نمره داده اید
همچنین در پارس جوی
 
نقد و بررسی بازی Trackline Express
14 می 2024
توسط Pars Joy
نقد و بررسی
ادلمه مطلب
پست های جدید پارس جوی
7.5

نقد و بررسی بازی Trackline Express

6.3

نقد و بررسی بازی Aery – Cyber City

6.6

نقد و بررسی بازی Composer World

6.3

نقد و بررسی بازی Blind Shot

6.5

نقد و بررسی بازی Warhammer 40,000: Dakka Squadron

8.9

نقد و بررسی بازی Flooded

7.8

نقد و بررسی بازی Golfinite

Pars Joy since 2014, All Rights Reserved