نقد وبررسی بازی Roommates

توسط parsjoy در 6 دسامبر 2020

Winter Wolves شاید بیشتر از 50 بازی را در همین سبک و با همین استایل گرافیکی طراحی کرده است . از جدید ترین محصولات تولید شده توسط این تیم توسعه دهنده می توان بازی Roommates را نام برد که در سال 2014 تقریبا برای همه پلتفرم های بازی منتشر شده است و امروز با نقد و بررسی آن در تیم Pars Joy در خدمت شما علاقه مندان به بازی هستیم .

همانطور که از گرافیک های بازی مشاهده می شود بازی حرکت های سه بعدی ندارد و شخصیت ها به گونه ای طراحی شده اند که فقط در قاب های دو بعدی در حال مکالمه و حرف زدن هستند . بیشتر بازی به دلیل پردازش در قسمت مسیر داستان مورد توجه است . اصولا بازی های ساخت این شرکت اینگونه هستند که شما باید بر اساس اتفاقاتی که می افتد متن هایی که می خوانید تصمیم گیری کنید . ولی این بازی جنبه اکشن و یا تخیلی ندارد. به سادگی در رابطه با دوستانی است که در کالج و دانشگاه ها مشغول به تحصیل هستند و باید در خوابگاه های دانشجویی با همدیگر هم اتاق شوند که در نوع خودش داستان جالبی دارد . خبری از اکشن و معما های ترسناک در بازی های این چنینی با Roommates نیست . از بین دو شخصیت اصلی مکس و یا ان که زندگی خود را در خوابگاه شروع می کنند که هر کدام شخصیت های خودشان را دارند . به طور مثال مکس نوازنده گیتار و در یک بند است که مشکلات خانوادگی دارد که سعی می کند در کالج اوقات خوبی را سپری کند . هر کدام از این شخصیت ها را اگر انتخاب کنید به آنها صاحب خانه ای تعلق می گیرد که در گیری ها و دیالوگ های رد و بدل شده بین آنها بسیار جالب است .

البته در نظر داشته باشید که شخصیت ها کمی محدود هستند بازی 9.99 دلار است و از آن انتظار مسیر بازی بلند تر و تعداد شخصیت های بیشتری را داریم ولی همین چند شخصیتی که تعدادشان اندازه انگشتان دست هم نیست به خوبی طراحی شده و هر کدام اخلاقیات متفاوتی دارند و در بر خورد با یکدیگر ویژگی های مختلفی را بروز می دهند . مکانیک داستان درست عمل می کند و شخصیت هایی که با هم کنار نمی آیند تا آخر همانگونه هستند . فضای بازی خیلی شبیه به بازی های SIMS می باشد . فقط فضا ! به طور مثال در نسخه های جدید داستان بازی به آن اضافه شده که در بازی Roommates فقط داستان دارد ولی محتوای گرافیکی آن محدود به نقاشی های انیمه است که زیبا طراحی شده اند ولی حالت های طراحی شخصیت ها در قسمت گرافیکی و تصویر پردازی به تعداد کافی نیست و در طول بازی تعجب نکنید که اگر از یک تصویر چند بار بر روی صفحه نمایش در قسمت های مختلف داستان استفاده شود .

در گیم پلی بازی به راحتی می توان نوع فعالیت ها را دید . حتی تقویمی وجود دارد که به شما نشان می دهد چه کلاس هایی دارید و چه برنامه هایی به شما داده شده است . در قسمتی دیگر هم می توان گفت وقتی در خود داستان بازی بازی می کنید قرار هایی که کارکتر بازی کننده می گذارد را می توانید در تقویم مشاهده کنید . شخصیت ها انرژی دارند و مانند بازی های سیمز باید تایمی برای استراحت در تقویم بازی بگنجانید .انواع فعالیت ها از کلاس های ریاضی گرفته تا سینما و انواع شغل ها برای شخصیت ها در نظر گرفته شده . بر اساس فعالیت هایی که می کنید و مسیری که در بازی انتخاب می کنید باید افرادی را که نقطه مشترک با آن ها دارید را وارد دیالوگ ها کنید و رابطه خود را از آن قسمت گسترش دهید .مسیر بازی اما به گونه ای است که به شما آموزش می دهد چگونه دوست پیدا کنید .

نکات مثبت

داستان پردازی جالب
طراحی های انیمه زیبا
دیالوگ های جذاب

نکات منفی

گیم پلی ضعیف
داستان کوتاه
تعداد شخصیت های کم

امتیاز
امتیاز
گرافیک
4.0
داستان
7.0
گیم پلی
3.0
موسیقی
4.0
جزئیات

اگر برای شما دوست پیدا کردن سخت است و پیدا کردن شریک در زندگی دشوار می توانید از نصیحت ها و نکته پردازی های بازی Roommates حسابی لذت ببرید . البته بازی دوست شدن بعضی از شخصیت ها را محدود کرده ولی به غیر از آن با در نظر گرفتن هر شخصیت و گفتن سخنان مناسب در محور اصلی داستان می توانید با همه دوست شوید و در مجموع بازی خاطره انگیز Roommates را انجام دهید .

4.5
امتیاز کل
شما به این نمره داده اید
همچنین در پارس جوی
 
نقد و بررسی بازی Blind Shot
10 آوریل 2024
توسط Pars Joy
نقد و بررسی
ادلمه مطلب
پست های جدید پارس جوی
6.3

نقد و بررسی بازی Blind Shot

6.5

نقد و بررسی بازی Warhammer 40,000: Dakka Squadron

8.9

نقد و بررسی بازی Flooded

7.8

نقد و بررسی بازی Golfinite

7.1

نقد و بررسی بازی The Smurfs: Colorful Stories

8.6

نقد و بررسی بازی The Pedestrian

7.3

نقد و بررسی بازی Dead Tomb

Pars Joy since 2014, All Rights Reserved