در اين پست بازي TERRORHYTHM را مورد بررسي قرار مي دهيم. اين بازي در دسته بندي بازي هاي اکشن و دو بعدی قرار دارد. بازی TERRORHYTHM توسط کمپانی EvilCoGames طراحی شده است و این شرکت پروسه ی عرضه ی آن را خود به عهده گرفنه است. اين بازي براي سيستم عامل هاي Microsoft Windows, macOS و کنسول Nintendo Switch عرضه شده است. بازي TERRORHYTHM در سال 2018 به طور رسمي انتشار پيدا کرده است. در ادامه شما مي توانيد نقد و بررسي بازي TERRORHYTHM را با تيم نقد و بررسي بازي هاي رايانه اي ParsJoY همراه باشيد.
شرکت EvilCoGames با اینکه نتوانسته است عناوین جذابی را برای کنسول Nintendo Switch منتشر کند اما بازی جدید این توسعه دهنده می تواند برای بازیکنان و علاقه مندان به این سبک جذاب باشد. بازی TERRORHYTHM همگام با یک ریتم خوب جلو می رود و از مکانها و ایده های جالبی بر خوردار می باشد. از نقض های این بازی گمشدن عنصر اصلی بازی را از هدف اصلی و عظیم آن می توان نام برد که گاهی از مسیر رسیدن به هدف اصلی آن زاویه گرفته و منحرف می شود.
سعی شده در گیم پلی بازی TERRORHYTHM کمک به حس تعادل و تمرکز به وجود بیاید. موسیقی در این بازی به صورت مرحله ای تغییر کرده و بسته به جایگاه آن حس را به خوبی به بازیکنان منتقل می کند. بازیکنان در این بازی باید با استفاده از جهت های چپ و راست دشمنان خود را که همان ربات های خبیث هستند نابود کنند و این اتفاقات در هنگام رقص موزیکال کارکتر اصلی بازی اتفاق می افتد. همچنین با استفاده از دکمه ي X بازیکنان می توانند از توانایی ضربه ی شارژ کارکتر اصلی بازی استفاده کنند و ضربه ای محیب را به دشمن(ربات ها) خود بزنند.
در طی مراحل بازی TERRORHYTHM نمی توان به یک نوع رقص اعتماد کرد زیرا دشمنان در طول مراحل تغییر کرده و نسبت به بعضی از ضربات عنصر اصلی بازی مقاوم می شود پس نمی توان تنها بر یک نوع رقص تکراری اعتماد کرد و باید از تکنیک ها و رقص های مختلفی که برای این کارکتر تعبیه شده استفاده کرد که این خود به حذابیت و تنوع بازی کمک بسیاری کرده است ، همچنین بعضی از این ربات ها تنها با یک ضربه نابود نمیشوند و لازم ب ذکر می باشد که برای نابودی آنها نیاز به دو یا چند ضربه ی ممتد می باشد که همواره در تنوع سبک بازی و درجه ی سختی بازی تاثیر به سزایی گذاشته است.
بازی TERRORHYTHM از نظر تئوری یک بازی سرگرم کننده و جالب می باشد و از زاویه ی ریتم جمع کاملی از استفاده های جالب همگام با موسیقی را ساخته است که بازیکنان را مشتاق به ادامه ی بازی و گذراندن سطح های این بازی موزیکال زیبا می کند. در این بازی دشمنان محدود به یک ساختار نیستند و از ربات های ساده گرفته تا نوعی گرگ های بسیار عظیم تشکیل می شوند.
بازیکنان در بازی TERRORHYTHM با از بین بردن دشمنان خود آیتم های مختلفی نظیر سلامتی و شیلد(سپر) بدست می آوردند که این خود پارامتر مثبت و بزرگی در کمک به بازیکنان می باشد. در این بازی بازیکنان محکوم به سکون اجباری هستند که این خود نقطه ی ضعف محسوب می شود ولی در عین حال بکگراند های زیبا همرا با موسیقی هایی که سازگار با محیط و شرایط بازی هستند باعث شدند تا حدودی این ایراد پوشیده شود و بازی را برای بازیکنان جذاب جلوه می دهند.
بازی TERRORHYTHM از دسته بازی هایی می باشد که تکرار در آن باعث موفقیت بیشتر و دستیابی به سطح های بالاتر می شود زیرا تجربه و آزمون و خطا در این بازی تاثیر چشم گیری دارد. متاسفانه گاهی تکراری شدن موسیقی ها باعث از بین رفتن توجه بازیکن به صوت و تصویر به طور همزمان و جهت دادن ایشان به سمت استفاده ی تک بعدی از تصویر می رود که این آنچنان شاید دیده نشود ولی خواه نا خواه از نظر حرفه ای بر روی سطح بازی تاثیر می گذارد.
ولی یکی از مورد ستایش ترین امکانات این بازی را می توان از قابلیت اضافه کردن موسیقی به صورت شخصی نام برد. در این قابلیت به بازیکن اجازه داده می شود که موسیقی مورد علاقه ی خود را به بازی اضافه کرده و با آن به نبرد بپردازد. این قابلیت بسیار چشم گیر بوده و قابل ستایش است هرچند که متاسفانه این قابلیت برای کاربرانی که از کنسول Nintendo Switch استفاده می کنند امکان پذیر نیست زیرا این کنسول اجازه ی اضافه کردن فایل هایی نظیر این عملیات را هنوز به کاربران خود نداده است. این مورد هر چند تاثیری بر امتیاز بازی نمیگذارد ولی باید ابراز تاسف کرد که Nintendo Switch همچنین قابلیت های زیبایی را از وارد شدن به کنسول خود منع کرده است.
در نهایت امیدواریم در ورژن های بعدی این بازی با رفع مشکل ساکن بودن عنصر اصلی بازی ، بازی زیباتری را مشاهده کنیم.
طراحی خوب سیستم سلاح
قابلیت اضافه کردن موسیقی اختصاصی
گیم پلی ساده و روان
موسیقی متن خوب
داستان ساده
متحرک نبودن کارکتر اصلی بازی