سلام به شما دوستان عزیز وب سایت پارس جوی امروز هم همان طور که خودتان از همین الان حدس زده اید با یک نقد و بررسی جانانه دیگر همراه شما هستیم. بازی ای که امروز برای نقد و بررسی انتخاب کردیم یعنی بازی Dream که یک بازی ژاپنی است، حدود یک سالی از انتشارش می گذرد و تا الان هم تقریبا همه نقد های این بازی مثبت بوده ولی ما در این پست قصد داریم که یک سری از نقاط ضعف های این بازی رو هم بیان کنیم که اگر شما عزیزان تصمیم به خرید گرفتید بعدا پشیمان نشوید. با این حال بازی Dream نکات مثبتی دارد و ما عملا نمی توانیم بگوییم که این بازی یک بازی خوب یا بد است و این تصمیم گیری صد در صد به عهده خود شما خواهد بود.
بازی 映夢 Dream( معمولا با اسم 映夢 Dream بازی را در وب سایت های رسمی خطاب می کنند با این حال ما به همان Dream بسنده می کنیم) توسط کمپانی توسعه دهنده، بازی ساز، طراح و منتشر کننده ی Skywalker HK برای پلت فرم های مختلفی مانند مایکروسافت ویندوز و نینتندو سوئیچ و ایکس باکس وان منتشر شده است. این بازی هم چنین توسط کمپانی Rising Win Tech. CO., LTD طراحی، ساخته و توسعه داده شده است. خب دیگر سراغ داستان بازی برویم.
در ابتدای بازی شما در یک فضای تاریکی بیدار می شوید و بهتر است از همین الان بدانید که در این بازی هیچ وقت نخواهید فهمید اوضاع از چه قرار است (البته بجز انتهای بازی که خیلی هم اهمیتی ندارد چون در طول داستان هیچ ایده ای از هیچ چیزی ندارید). بعد از کمی دردسر کشیدن میفهمید که در یک سردخانه بیدار شده بودید و بعد هم وارد بیمارستانی میشوید که این سردخانه داخلش بوده است. همه آدم های توی بیمارستان شبیه جنازه های زنده هستند و رفتار خیلی عجیبی دارند که از موی سر تا نوک پایتان از ترس میلرزد. داستان بازی به نظر ما مشکل خاصی ندارد و دیالوگ ها هم واقعا جالب هستند و فضا سازی خوب است. اما همین مسئله ناشناخته بودن همه چیز ممکن است برای بعضی از افراد جالب نباشد.
مورد بعدی که قصد نقد و بررسی آن را داریم گرافیک بازی Dream است. گرافیک این بازی از لحاظ طراحی و المان های تصویری مشکل خاصی ندارد اما چیزی که باعث می شود نتوانیم به گرافیک بازی Dream نمره خوبی بدهیم تکراری بودن آن است. معمولا هر بازی ای که از ژاپن میبینیم یک نوع طراحی خاص دارد. این مورد معمولا درمورد انیمه ها قابل چشم پوشی است چون تعداد استدیوهای انیمیشن سازی معروف خیلی زیاد نیستند و طبیعی است که سبک طراحی تکراری دیده شود، اما کمپانی های بازی سازی ژاپن خیلی خیلی زیاد هستند و این بازی هم که اصلا مدل طراحی کارکتر هایش با چند استدیوی دیگر مو نمیزند. به همین دلیل ما نمی توانیم نمره خوبی به گرافیک بازی Dream بدهیم.
تقریبا تنها مورد خوب این بازی موسیقی اش است. موسیقی بازی دقیقا در تمام ساندترک ها تم و حال و هوای اصلی بازی را حفظ کرده است و به همین دلیل از ما نمره خوبی میگیرد. متاسفانه موسیقی بازی Dream به طور جدا برای خرید در دسترس نیست وگرنه حتما به شما توصیه می کردیم تا آن را خریداری کنید.
گیم پلی بازی مورد بعدی ای است که میخواهیم آن را نقد و بررسی کنیم. گیم پلی این بازی خیلی ساده است و باید تقریبا فقط دیالوگ انتخاب کنید و بجز یک سری پازل های معمولی مانند جور کردن لوله یا شیء پیدا کردن، اکشن خاصی در آن دیده نمی شود البته بازی خیلی کوتاه هم هست و به نظر ما این کوتاه بودن بازی باعث شده تا سازندگان بیشتر روی داستان تمرکز کنند و اهمیت خاصی به قوی کردن گیم پلی ندهند. متاسفانه گیم پلی این بازی هم نمره خوبی از ما نخواهد گرفت.
خب در پایان ما همان نظری که در ابتدای نقد و بررسی به شما گفتیم را درباره بازی Dream داریم. یعنی اینکه ما نمیتوانیم به طور قطع بگوییم این بازی برای شما مناسب است یا نه اما اگر از یک بازی ماجراجویی کوتاه که تمرکز اصلی اش روی داستان بازی است و داستان خیلی پیچیده ای هم دارد خوشتان می آید، Dream برای شما انتخاب خوبی خواهد بود.
موسیقی قوی و حرفه ای
گیم پلی ساده
گرافیک تکراری
داستان خیلی پیچیده و گنگ