امروز با یک بازی موزیکال خوش ساخت خدمت شما دوستان گرامی پارس جوی هستیم. Rhythm Fighter یک بازی ساخته شده به سبک بیت ام آپ است که در ماه می سال ۲۰۲۰ عرضه شده است. بریم که به نقد و برسی محصول جدید استودیوی echo games بپردازیم و برای شما نقاط مثبت و منفی بازی رو شرج دهیم.
داستان بازی Rhythm Fighter از این قرار هست که یک ژنرال بدجنس به اسم Commander Chaos تصمیم می گیرد تا وارد سیاره زمین شود و زندگی آرام حیوانات و سبزیجات را نابود کند. او از Beat Energy تاریک استفاده می کند و در یک چشم به هم زدن همه سبزیجات مهربان و دوست داشتنی بازی را به مینیون های شیطانی تبدیل می کند. این سبزیجات نیز خوی دوستانه ی خودشون رو از دست می دهند و به جهان حمله میکنند.
حیوانات بی شماری در این جنگ ها کشته می شوند تا مدتی هدف شیطانی ژنرال موفقیت آمیز ظاهر می شود. زمانی که همه ی مردم نا امید شدند ، آدم عجیلی به اسم آقای دیسکو ، که او نیز از سیاره ی ژنرال آمده است ، وارد سیاره ی زمین می شود. او از Beat Energy روشن استفاده می کند و همه قهرمانان شکست خورده را دوباره احیا می کند و بازی از این جا شروع می شود.
داستان بازی چیز فوق العاده ای نیست ولی بامزه و جالب است و شما را تا انتهای بازی راضی نگه می دارد و در عوض سازندگان بیشتر تمرکز خود را برای ارائه ی یک تجربه ی خوب بیت ام آپ گذاشته اند و از این رو با گیم پلی خوش ساختی طرف هستیم. در ابتدا نحوه ی کنترل بازی و حرکات آن ابتدایی هستند و شما بین گزینه ی حرفه ای و ساده کنترل بازی را انتخاب می کنید.
کنترل حرفه ای بازی واقعا جذاب تر است و گیم پلی بازی را بهبود می بخشد ، پس به شما پیشنهاد می کنم تا بازی رو در حالت حرفه ای بازی کنید تا خودتون رو به چالش بکشید. در بازی برای نابود کردن سبزیجات تمام سلاح هایی که حتی نمی توانید فکرشان را بکنید به شما داده می شود و با سر زدن به سفینه ی آقای دیسکو می توانید آیتم ها و آپگرید های مورد نیاز خودتون رو خریداری کنید.
در بازی به هنگام مرگ تمام آیتم های خودتون رو از دست می دهید که چندان از این اتفاق خوشتان نخواهد آمد و به نظر من بیشتر طرفداران بازی های سخت تر و نه کژوال از این اتفاق لذت خواهند برد البته که به شخصه با این موضوع مشکلی ندارم و برای من که از طرفداران بازی های سولز محور هستم چیز عجیبی نیست. بازی ممکن است بعد از مدتی برای شما تکراری شود ولی محتوای بسیاری در ابتدا در اختیار شما قرار داده می شود که این اتفاق را به تاخیر خواهد انداخت.
اصل تنوع در بازی هم به خوبی رعایت شده و مدتی طول می کشد تا بازی برایتان تکراری شود ولی در کل باید گفت که ترکیب عناصر موسیقیایی و سبک بیت ام آپ بازی های ویدیویی ترکیب بدی نشده است و می تواند گیمر را در بازی راضی نگه دارد و لحظات خوشی را برای او به ارمغان بیاورد.
در بازی نقشه های مختلفی وجود دارد که می تونید در آن ها به مبارزه بپردازید که هر کدام از آن ها به خوبی طراحی شده است. گرافیک بازی کارتونی و بامزه است و طراحی چهره های شخصیت های بازی به خوبی طراحی شده است و برخی از آن ها ظاهر بامزه ای دارند.
استیج های بازی هم از این قاعده مستثنی نیستند و به خوبی هر چه تمام تر تهیه شده اند. عناصر صوتی بازی نیز بسیار شنیدنی هستند و کاملا با حال و هوای بازی متناسب هستند و به طور کلی از نقاط مثبت بازی حساب می شوند.
Rhythm Fighter برای کنسول دستی نینتندو سوییچ و رایانه های شخصی عرضه شده است و برای تجربه ی آن نیازمند پرداخت ۱۵ دلار در فروشگاه نینتندو یا استیم خواهید بود. اگر قصد دارید تا بازی را برای رایانه های شخصی تهیه کنید به سیستم قدرتمندی احتیاج ندارید و بازی هم بیشتر از یک گیگابایت از سیستم شما را اشغال نخواهد کرد.
اگر از بازی هایی مثل Brawlhalla لذت می برید و دلتان یک ماجراجویی ی کارتونی خوب با کاراکتر های دوست داشتی می خواهد و از نصف کردن سبزیجاتی مثل بروکلی و کلم هنگام زدن حرکات آکروباتیک و موزیک های فوق العاده باکی ندارید این بازی همان چیزی است که حتما باید تجربه اش کنید و من هم به شما پیشنهاد میکنم. البته بازی بی ایراد هم نیست ولی آنقدر سرگرم کننده هست که بتوان از ایرادات جزئی آن چشم پوشی کرد و صرفا از نقاط مثبت آن لذت برد. ممنون که تا اینجای کار با نقد و برسی بازی Rhythm Fighter همراه وبسایت پارس جوی بودید.
گیم پلی جذاب
طراحی بامزه شخصیت های بازی
کنترل حرفه ای بازی
تکراری شدن بازی پس از مدتی