سلام خدمت دوستان و همراهان عزیز وبسایت Parsjoy. با نقد و بررسی بازی Warhammer 40,000: Mechanicus که ابتدا در سال 2018 برای سیستم رایانه های شخصی و سپس در سال 2020 برای پلتفرم های نسل هشتمی Nintendo Switch , Xbox One و Playstation 4 منتشر شده است در خدمت شما هستیم.
سری بازی های 40000 Warhammer یکی از بزرگ ترین و پرطرفدار ترین فرانچایز ها در میان دوست داران و طرفداران بازی های استراتژیکی و نقش آفرینی میباشد که به نوعی در میان سبک های نبرد ها و استراتژیک های نوبتی صاحب سبک بوده و همواره کیفیت بالایی را در میان مکانیزم های متعدد خودش به مخاطبانش ارائه داده است. این سری از بازی ها با پسوند های مختلفی مانند عرضه میشوند که در بخش هایی مانند سیستم نبرد ها و فضا سازی ها شبیه یکدیگر و در قسمت های مانند حالت جزئی تر گیم پلی و داستان هایش با یکدیگر متفاوت خواهند بود. اما شاید بتوان معروف ترین سری بازی های موجود در میان این فرانچایز را بازی هایی مانند Down of War و Space Marine دانست.
قبل از پرداختن به داستان بازی برای آشنایی بهتر کسانی که برای اولین بار قصد تجربه بازی را خواهند داشت یک پیش زمینه را راجع به سری کلی بازی های 40000 Warhammer خدمتتان عرض میکنم.
اول از همه باید بدانید ک نام Warhammer نام اصلی بازی نبوده و نام دنیای خلق شده بازی میباشد که بر اساس آن و دنیا های درونش بازی هایی از این سری ساخته میشوند و دو دنیای اصلی نیز در بازی وجود دارد که تفاوت اصلی آن در زمان بازی های آن است. سری بازی ها Warhammer مربوط به گذشته و بازی های Warhammer 40000 مربوط به آینده هستند و طبیعتا داستان ها و فضا هایشان نیز با یکدیگر متفاوت اند که خب ما صرفا به معرفی داستان کلی سری بازی های Warhammer 40000 خواهیم پرداخت.
با پیشرفته شدن زندگی انسان ها و دستیابی آن ها به تکنولوژی های پیشرفته تر انسان ها به سیارات دیگر نفوذ کرده و زندگی و نژاد خودشان را در آن سیاره ها گسترش خواهند داد. در طول سالیان و انسان ها یک امپراطوری میان کهکشانی را بنا خواهند کرد و به شکوه و عظمت بسیار زیادی خواهند رسید، اما وضعیت به همین شکل نمانده و موجودات سیاره ها دیگر و نژاد های مختلف که قدرت بیشتری از انسان ها داشته امپراطوری انسان ها را نابود کرده و به دنبال آن سعی در نابودی بیشتر نقاط Terra یا زمین خواهند کرد. نا امیدی و تاریکی زندگی تمام انسان ها را فرا خواهد گرفت و به سرعت بدبختی و ترس جای شکوه برای انسان ها را پر خواهد کرد و پس از سالیان طولانی یکی از میان انسان ها که دارای قدرت های خارق العاده ذهنی و فرابشری بوده در سال 30000 میلادی بر تخت امپراطوری خواهد نشست و در پی آن با سازماندهی نیرو های انسان ها و متحد و جمع آوری ارتش های بزرگ سعی در با ثبات کردن زمین خواهد گرفت و پس از آن با ابداع نیرو های متخصص و مختلف مانند گارد امپراطوری زمین را از بدبختی و نا امیدی نجات خواهد داد اما جنگی بی پایان میان نژاد های مختلف موجودات و مخصوصا با انسان ها شروع خواهد شد. امپراطور در یکی از جنگ ها کشته خواهد شد اما انسان ها برای استفاده از قدرت ذهنی و نیرو های فرا بشری مغز او را احیا کرده و همچنان از آن مراقبت خواهند کرد و داستان بازی های Warhammer 40000 و دلیل وجود این عدد بعد از اسم بازی نیز بخاطر شروع بازی در سال 40000 میلادی و 10000 سال پس از مرگ امپراطور است.
Warhammer 40,000: Mechanicus شما را به عنوان یکی از افسران ارشد نیرو های متخصص فضایی به سیاره موجوداتی به نام Necron ها خواهد فرستاد. یک تیم تحقیقاتی از افسران و سربازان زمینی در هنگام تحقیقات خود طلسم یکی از مقبره های باستانی Necron ها را آزاد کرده و آن ها را از گور بیدار کرده اند، حال این وظیفه شماست که برای محافظت و رویارویی با نکرون های بیدار شده به آن سیاره رفته و نیرو هایتان را رهبری کنید.
سیستم گیم پلی بازی همانطور که معلوم است امضای سری وارهمر را همراه خود دارد، به این معنی که در بازی شاهد سیستم های نبرد نوبتی و همچنین تنوع بسیار بالایی از تاکتیک ها تا شخصی سازی ها و همچنین سلاح ها و زره های مختلف هستیم. شما در بازی کنترل واحد هایتان را در اختیار داشته و آزادی عمل بسیار بالایی در سیستم های دفاع و حمله و استراتژی هایتان خواهید داشت، البته در بازی مشکلاتی مانند عدم تناسب سیستم سختی بازی وجود دارد، به نوعی که در درجه سختی های آسان و متوسط بازی پیشروی در آن به شدت آسان و راحت خواهد بود اما در درجه های سختی بالاتر بازی به شدت بی رحم و آزار دهنده خواهد شد، اما این صحبت به این معنی نیست که بازی ارزش تجربه را نداشته و شما میتوانید خود را تا مدت ها رگرم آن کنید، البته این نسخه از بازی آنچنان برای بازیبازان و گیمر هایی که تا به این مجموعه اضافه خواهند شد مناسب نخواهد بود، چون در مقایسه با عناوین دیگر منتشر شده از این فرانچایز یک عنوان ضعیف تر محسوب خواهد شد و همچنین برای آشنایی با دنیای بازی و پیشینه های اصلی آن و همچنین لذت بیشتر تجربه سری بازی Dawn of War بیشتر توصیه خواهد شد.
داستان پردازی قابل قبول
سیستم های نبرد بسیار خوب
تنوع بالا در میان آیتم ها و شخصی سازی ها
عدم تناسب سختی بازی
کوتاه بودن بازی نسبت به نسخه های دیگر