نقد بررسی The TakeOver

توسط parsjoy در 22 آگوست 2020

اکثر گیمر ها دوران خوش کودکی خود را با کنسول های نوستالژی مانند سگا و آتاری و نینتندو گذراندند و ساعت های زیادی را صرف نجات دادن Princess Peach در بازی ماریو و یا مبارزه با نقشه های پلید و شیطانی Doctor Ivo Robotnik در بازی سونیک کردند اما یکی دیگر از عناوینی که گیمر های بسیاری از جمله من ساعت ها و ساعت ها با هیجان بسیار صرف مبارزه با دشمنان و باس فایت های چالش برانگیزش کردیم قطعا بازی streets of rage در کنسول سگا بوده است

حالا The TakeOver اینجاست تا دوباره این تجربه را برایمان تکرار کند این بازی مستقیما الهام گرفته از بازی Streets of rage است ما را به دوران خوب کودکی میبرد تا با مشت و لگد و ضربه های مهلک دشمنان را نابود کنیم! در ادامه با تیم نقد و بررسی سایت Pars Joy همراه باشید تا به نقد و بررسی این عنوان بپردازم

در ابتدا بگذارید کمی در مورد سازنده این بازی حرف بزنیم و مطمئن هستم شما با کمی شناخت پیدا کردن از سازنده این عنوان متوجه میشوید قرار است با یک عنوان حرفه ای و خوب طرف باشیم

بازی The TakeOver در سال 2016 توسط  تیم Pelikan13 به مدیریتشخصی به نام Antonis Pelekanos به بازار عرضه شد آقای پلاکانوس عضو تیم هنری سازنده بازی Sonic & SEGA All-Stars Racing  در سال 2010 و همچنین عضو تیم پشتیبانی هنری بازی SEGA Superstars Tennis در سال 2008 بود! پس میتوان گفت او در زمینه ساخت بازی های نوستالژی خبره و متخصص است!

در مورد روایت داستانی باید بگوییم که در این بازی شاهد داستان پیچیده و غنی نیستیم درواقع داستان صرفا جهت خالی نبودن عریضه وجود دارد و بود و نبود آن برای ما که اینجاییم تا فقط موج عظیم دشمنان را حتی بدون دلیل بکشیم خیلی مهم نیست!

اما داستان از آنجا شروع میشود که شبی مگان بروکس (megan brooks) به خانه می آید و میبیند همه جا بهم ریخته است و انگار خانه مورد حمله قرار گرفته است وقتی به خانه وارد میشود متوجه میشود دخترش ربوده شده است و حالا این وظیفه او و شوهرش ایتن ریورز (ethen rivers) است که دخترشان را پیدا کنند که البته دوست خانوادگیشان کانر گریسون (connor grayson) نیز در این راه کمکشان میکند.

صدا گذاری و موسیقی بازی رضایت بخش است و به خوبی طراحی شده است و همان حال و هوای قدیمی را به بازیکن القا میکند افکت های صوتی به خوبی ساخته شده اند و در این زمینه شاهد نکته منفی نیستیم.

گرافیک بازی به صورت 2.5 بعدی ساخته شده است یعنی به همان سبک بازی Streets of rage اما برخی افکت های 3 بعدی در آن قرار دارد و کات سین های بازی نیز به صورت 3 بعدی طراحی شده اند.

طراحی گرافیکی و هنری بازی به زیبایی تمام صورت گرفته است ترکیب رنگ ها و استایل گرافیک همان حال و هوای قدیمی را دارد اما با طراحی محیط های بسیار خوب و با کیفیت و البته مهم تر از همه قابلیت اجرای بازی با نرخ 60 فریم بر ثانیه که باعث میشود مبارزات و نبرد های بازی بسیار روان باشد و از لحظه به لحظه مبارزه با دشمنان لذت ببرید! افکت های حرکتی و ضربه زدن دشمنان محدود است و در این زمینه شاهد تنوع نیستیم اما شخصا به نظرم این مورد را میتوان نشان وفاداری به نسخه قدیمی streets of rage دانست و آنرا حاصل تلاش سازنده برای تکرار همان تجربه دانست که نه تنها نکته منفی محسوب نمیشود بلکه از نقاط قوت بازی نیز هست!

گیم پلی بازی بسیار لذت بخش است و بخش مبارزه به خوبی طراحی شده است تمرکز سیستم مبارزه بر روی ضربه زدن های متوالی به دشمنان و کسب Combo بالاتر است.همچنین نکته مثبت دیگر بازی وجود یک اسلحه منحصر به فرد برای هر شخصیت بازی است که میتواند بوسیله آن دشمنان را از بین ببرد اما به دلیل وجود تعداد محدود مهمات و گلوله این قابلیت قرار نیست سبک بازی را تغییر دهد و آنرا از ریشه های خود دور کند.

دو قابلیت دیگر نیز در بازی گنجانده شده است که یکی از آنها Rage Gauge است که با کامل شدن یک نوار در بازی این قابلیت برای شما فعال میشود تا چندین ثانیه ضربات دشمن بر روی شما اثر نداشته باشد اما قدرت ضربه های شما بر روی دشمن بیشتر بشود.و قابلیت دیگر بازی همانند آنچه در بازی Streets of rage وجود داشت و police backup نام داشت است و با نگه داشتن دو دکمه موشک هایی به سوی دشمنان شلیک میشود و آنها را نابود میکند.

اما یکی دیگر از نکاتی که در این بازی توجه هواداران بسیاری را جلب کرد و باعث بازخورد های مثبت بسیاری شد وجود دو مرحله متفاوت با تم اصلی بازی بود که کاملا حال و هوای متفاوتی نسبت به بقیه بازی داشت در یکی از مرحله ها باید در یک اتوبان شلوغ و پر از ماشین های دشمنان به مبارزه با آنها بپردازید و با سرعت زیاد رانندگی کنید و با مانع ها برخورد نکنید و در مرحله دیگر باید بوسیله یک جت F-15 هواپیما های دشمن را نابود کنید این مراحل بصورت 3 بعدی طراحی شده اند که نشان دهنده خلاقیت و قدرت سازنده بازی است.

به اتمام رساندن بازی به حدود 4 ساعت زمان نیاز دارد و طبق طبیعت این بازی ها این زمان استاندارد محسوب میشود اما مطمئنا پس از تجربه این عنوان فقط به یک بار به پایان رساندنش اکتفا نمیکنید!

 

نکات مثبت

سیستم مبارزه ای بسیار جذاب
طراحی گرافیکی عالی

نکات منفی

طولانی بودن بعضی از مراحل
وجود نداشتن حالت دو نفره

امتیاز
امتیاز
گرافیک
9.5
گیم پلی
9.5
موسیقی
8.5
جزئیات

برای علاقه مندان به سبک بازی Beat 'em up و همچنین گیمر هایی که خاطرات خوشی با کنسول سگا و بازی Streets of rage داشته اند تجربه این عنوان بسیار لذت بخش خواهد بود این بازی توانسته در تمام زمینه ها از جمله گرافیک گیم پلی و صداگذاری خوب عمل کند و اجرا شدن آن با نرخ 60 فریم باعث میشود لذت زیادی از آن ببرید و فقط به یک بار تمام کردن آن اکتفا نکنید!

9.2
امتیاز کل
شما به این نمره داده اید
همچنین در پارس جوی
 
نقد و بررسی بازی Shadows of the Damned: Hella Remastered
7 نوامبر 2024
توسط Pars Joy
نقد و بررسی
ادلمه مطلب
پست های جدید پارس جوی
8.0

نقد و بررسی بازی Shadows of the Damned: Hella Remastered

6.6

نقد و بررسی بازی AirportSim

8.4

نقد و بررسی بازی Aery – Midnight Hour

7.9

نقد و بررسی بازی Beyond Galaxyland

8.5

نقد و بررسی بازی Wargroove 2

8.1

نقد و بررسی بازی Marble Abduction! Patti Hattu

7.6

نقد و بررسی بازی Aery – Ancient Empires

Pars Joy since 2014, All Rights Reserved