سلام خدمت تمامی دوستان عزیز و همراهان همیشگی وب سایت Parsjoy. با توجه به تنوع بسیار زیادی که در بازیهای ایندی امروزه مشاهده میشود گیاهان و به ندرت شاهد بازی های بسیار پر قدرت نیز هستیم که از ویژگیهای مثبت بسیار زیادی برخوردار هستند. یکی از ژانر هایی که خیلی به آن پرداخته نمیشود ، بازی های آنلاینی که به صورت کارتی انجام می شود. البته که چندین نوع از این بازیها که بسیار نیز مشهور هستند امروزه طرفداران خاص خود را دارند اما به طور کلی تعداد آنها انگشتشمار است.
بازی Faeria در واقع یکی از بازی های ایندی می باشد که تلفیقی از سبک های مختلفی مانند ماجراجویانه ، ایندی ، شخصیت پردازی ، استراتژی و کارتی می باشد. این بازی در سال ۲۰۱۶ و در تاریخ ۲۹ فوریه توسط شرکت سازنده Abrakam Entertainment S.A ساخته شد و در همان تاریخ توسط همان شرکت سازنده به همراهی Versus Evil وارد بازار شد. این بازی برای پلتفرم های Nintendo Switch , PS4 , Android , Xbox One و Linux منتشر شد و تقریبا میشه گفت که تمامی پلتفرم های امروزی قابلیت اجرای این بازی را دارند. بازی Faeria برای پلتفرم های همراه مانند موبایل و تبلت نیز قابل دسترسی میباشد.
هنگامی که نگاهی کلی به بازی Faeria میاندازی متوجه می شویم که با یک بازی کارتی که اصطلاحات انگلیسی به آنها Card Game گفته میشود روبهرو هستیم که برای بهبود کیفیت آن نیاز به دانستن استراتژیهای متفاوتی دارید. در واقع شما در بازی مانند بسیاری از دیگر بازی های کارتی می توانید کارت های خود را بسازید و یا اینکه کارت های اضافی خود را از بین برده تا با مواد اولیه آن ها بتوانید کارت های مورد نیاز خود را بسازید. این موضوع شاید یکی از دلایلی باشد که لقب RPG را نیز می توان به این بازی نسبت داد.
حتی جالب است بدانید که نقشه های بازی را هم می توانید بسازید و بازی از حالتی پشتیبانی میکند که شما میتوانید با وجود مراحلی که خط داستانی مشخصی دارند ، به انجام بازی های شخصی و یا فردی بپردازید که شما و یا پلیر های دیگر نقش های آنها را ساختند و شما را به چالش دعوت می کنم. مسلمان با برنده شدن در هر بازی جوایزی را نصیب خود می کنید که با آن ها می توانید تعداد کارت های خود را افزایش دهیم. قطعاً تا به امروز نام بازی های Hearthstone و یا Catan به گوشتان خورده است. دقیقاً مانند Faeria ، اینها بازی هایی هستند که با اینکه سبک بازی آن ها و گیم پلی آن ها کارتی می باشد ، اما بازی های راکد و بی سر و صدای نیستند. منظور این است که شما در حالی که به تجربه بازی می پردازید شاهد انیمیشنهای هستید که به طور مثال وقتی از یک طلسم که در یک کارت وجود دارد استفاده میکنید افکت آن طلسم را به طور کامل مشاهده می کنید و استفاده از جادو ها می تواند انیمیشن های بسیار زیادی را در بر داشته باشد.
یکی از مشکلاتی که در این بازی وجود دارد این است که خواندن کارت های جدید و یا گرفتن آنها در میان بازی کمی دشوار است. حتی با اینکه بازی از ویژگی زوم کردن استفاده میکند اما این ویژگی به طور کامل و دقیق نوشته نشده است و در بازی فقط یک لحظه کوتاه به شما اجازه نگاه کردن به کارت را میدهند و پس از باز نشدن آن کار دیگر دسترسی به خواندن و مطالعه کردن آن کار نخواهید داشت. اما در عوض شخصی سازی کارت ها با محیطی که در اختیار بازیکن قرار دارد بسیار راحت تر است. در آن قسمت بازیکن می تواند به راحتی توضیحات کارت هایی که دارد را مطالعه کنند و یا کارهای جدیدی را که ساخته است به دست خود اضافه کند.
بازی از گرافیک نسبتا بالایی برخوردار است و با این که طراحی ها در بازی کمی کارتونی به نظر می رسد اما با توجه به این که موتور گرافیکی بازی Unity می باشد باعث شده است تا ما یک بافت زیبایی را از سطوح مختلف در بازی مشاهده کنیم به طوری که لبه ها و حتی رنگ آمیزی ها بسیار جذاب طراحی شده اند و جزئیات بازی بسیار قابل قبول می باشد. بازی شامل انیمیشن هایی در داخل بازی و بین مراحل است که در صورت بازی کردن خط داستانی حریف هایی را که قرار است با آنها مقابله کنید ، با انیمیشن های مختلف و جذاب به شما معرفی می شوند. قطعا این موضوع باعث میشود تا جذابیت بسیار زیادی را این بازی برای خود رقم بزنند و از طرفی طرفداران بازی های کارتی که امروزه رو به افزایش هستند را به سمت خود بکشاند.
گرافیک نسبتا خوب
وجود کارت های متنوع و زیاد
آنلاین بودن بازی
فاقد مراحل آموزشی کامل
کمی تقلید از بازی های بزرگ