یکی از بازی های بسیار خاصی که در ژانر استراتژیک و RPG یا همان ایفای نقش در سال 2018 منتشر شده بود را می توان به Aground نسبت داد. بازی که اصلا فکرش را هم نمی کردیم که با سطح گرافیکی پیکسلی بتواند تا این میزان به جزییات توجه کرده و یک بازی ایفای نقش را به این شل بسازد. باید گفت سازندگان بازی و سر دبیر تیم توسعه Fancy Fish Games که توسط David Maletz رهبری می شوند سعی در ایجاد یکی بازی بسیار خاص و بزرگ در نینتندو داشته است. در همین راستا تصمیم گرفتیم این بازی جذاب را برای شما بازیکنان و گیمر های سایت خوب Pars Joyنقد و بررسی کنیم.
هر چیزی که درباره Aground وجود دارد مربوط به ژانرهایی است که بازی در آن ساخته شده است و باید بگوییم که این ژانر ها اصلا کم نیستند. به طور مثال بازی با این که قابلیت ایفای نقش و تصمیم گیری های مجرد برای رسیدن از جزء به کل را در مسیر داستان و گیم پلی بازی دارد خود بازی و گیم آن را می توان به حالت اکشن مانند و ماجراجویانه معرفی کرد.
اما این هنوز تمام نشده زیرا بازی در ژانر شوتر و تیر انداز نیز قرار گرفته است. حال با انتخاب این همه ژانر برای بازی Aground این سوال به وجود می آید که آیا طراح بازی David Maletz در حقیقت می خواسته است وزنه ای بیشتر از حد خود بلند کند و می خواسته است که با قرار دادن ژانر ها و توسعه ابتدایی آنها صرفا اسم این ژانر ها را در بازی خود قرار دهد یا اینکه توسعه دهندگان و منتشران بازی از عهده این کار برآمده اند. البته نباید فراموش کنید که از توسعه دهندگان بازی می توان به SnöBox Studio و Ratalaika Games هم اشاره کرد که احتمالا این دو شرکت برای ترجمه موتور بازی برای اجرای بهتر آن در کنسول های اصلی و مکینتاش وارد عمل شده اند.
از ابتدای بازی و با دیدن منو های آن مشخص می شود که بازی Aground در اصل یک بازی تک نفره است پس انتظار انجام آن با دوستانتان را نداشته باشید. هر چند ورژن آنلاین آن مانند بازی Amung Us وجود دارد. در ابتدای بازی می توانید استایل و قیافه شخصیت اصلی که می خواهید با آن بازی را انجام دهید تغییر دهید. گزینه هایی مانند رنگ پوست رنگ مو و یا ریش و رنگ چشم و … برای تغییر دادن و خاص کردن هر شخصیت برای هر گیمر با سلیقه متفاوت در قسمت ایجاد شخصیت قرار داده شده است. یکی از دیگر نکات خوبی که از بازی Aground می توان به آن اشاره کرد ساخت چند شخصیت است. بازی فقط به یک شخصیت بسنده نمی کند و اگر افراد مختلفی در خانه از سیستم بازی شما استفاده می کند هر کدام از آنها می توانند با شخصیت خودشان بازی را انجام دهند. میزان و درجه سختی بازی به خوبی در چهار دسته در منوی تنظیمات بازی قرار دارد که قابلیت تنظیم آن از هر کجای بازی وجود دارد. در منوی تنظیمات به خوبی می توانید نوع نمایش های مربوط به گیم پلی را در بازی تغییر دهید و تنظیمات مربوط به اینترفیس و تغییرات جزیی در این قسمت ها نیز به خوبی در بازی برنامه نویسی شده اند.
داستان بازی از جایی شروع می شود که شما خودتان را به صورت دوربین بازی POV در ته اقیانوس مشاهده می کنید و با سختی سعی می کنید که به روی آب بروید تا از خفگی نجات پیدا کنید. انیمیشن ها و کات هایی که به صورت پیکسلی در بازی داستان آن را معرفی می کنند بسیار زیبا و فریبنده هستند. بعد از قرار گرفتن در سطح آب متوجه می شوید که در طوفانی بزرگ قرار گرفته اید و سعی می کنید که خودتان را به خشکی برسانید. بعد از اینکه به خشکی می رسید متوجه می شوید که در یک جزیره ناشناخته قرار دارید. در همیان ابتدای بازی ماموریت هایی به شما محول می شود که بسیار خوب و ابتدایی هستند و می توانند به خوبی گیم پلی بازی و هر آنچه از فعالیت هایی که باید در بازی از آن انتظار داشته باشید را برایتان شرح دهد.
اولین ماموریت ساختن یک پناهگاه و روشن کردن آتش است. یکی از نکات مثبت بازی Aground را می توان به تعداد انیمیشن هایی که برای تلاوت داستان بازی به کار رفته اند نسبت داد که در مجموع به بازی خاصیت کار شده و بزرگی می دهد و حس حال یک بازی ارزان را از آن خارج می کند. تنها نکته منفی در این قسمت مربوط به نداشتن نریشن در بازی و صداگذاری در بخش صحبت شخصیت ها است که باید به خواندن متن ها در بازی بسنده کنید.
قابلیت RPG و ایفای نقش
داستانی همراه با اسلاید های جذاب
ماجراجویی و اکشن
استراتژیک همراه با جزییات فراوان در گیم پلی
نداشتن بازی چند نفره
فقدان صداگذاری شخصیت ها