با نقد و بررسی بازی Urban Flow در خدمت شما دوست داران بازی های ننتیندو هستیم. بازی که شرکت توسعه بازی Baltoro Games Sp. z o.o. ساخت و انتشار آن را به عهده داشته است و از محصولات سال 2020 به شمار می رود. از دیگر محصولات این شرکت قدیمی بازی سازی می توان به TRANCELATION اشاره کرد که امروز با نقد و بررسی آن در خدمت شما دوست داران بازی های ننتیندو در سایت Pars Joy هستیم.
بازی Urban Flow را میتوان یک بازی آرام بخش و زیبا با پازل های ترافیکی جذاب دانست. اما باید از همین الان هشدار بدهیم که گول رنگ های ملایم بازی و صدا های جاز و موسیقی آرام بازی را نخورید! به محض گذشتن از چند مرحله آسان بازی کاملا مشاهده خواهید کرد که بازی از فرم ساده خارج شده و به یک بازی هیجان انگیز و پر استرس تبدیل خواهد شد که کمی اعتیاد آور هم هست. با افزایش ترافیک ها و انواع وسایل نقلیه با سرعت های گوناگون و جاده های متفاوت برای جلوگیری از تصادف ها در سطح شهر کاملا بازی از حالت یکنواخت خارج شده است و هیجانی متفاوت را هنگام انجام آن تجربه خواهید کرد.
موضوع بازی بسیار سرگرم کننده است. یعنی کنترل شهر را با قوانین در دست داشتن و جلوگیری از تصادفات و حل مشکل های عبور و مرور واقعا لذت بخش است. مخصوصا در مراحل جلو تر که بازی کمی پیچیده تر می شود و نقشه های شهر های جدید تر خیابان های شلوغ تری را در اختیار شما قرار می دهد و چالش های بسیار بیشتری را برای انجام وظایف شما ایجاد می کند. البته اگر شما هم مثل ما باشید در همان ابتدای بازی همه طرف های چراغ های همه چهار راه ها را قرمز می کنید تا بتوانید قدرت خود را محک زده و دقیقا عبور و مرور را تحت کنترل خود در بیاورید. البته بعد از مدتی دیگر فهم این موضوع عادی شده و با شتاب به سمت مراحل بعدی خواهید رفت ولی در نظر داشته باشید در شهر های بزرگتر چهار راه ها و عبور و مرور ها با قابلیت های ویژه بازی را سخت تر می کنند. مخصوصا در شهر هایی که قطار ها عبور و مرور دارند هرگز نمی توان بدون ایجاد چند تصادف به اجرای درست بازی مسلط شد که ایرادی برای بازی نیست و نقد مثبتی است که ایده جالب بازی می تواند ذهن پلیر ها را به خوبی مشغول نگاه دارد.
یکی از ایراداتی که می توان به بازی Urban Flow وارد کرد تکراری بودن بعضی از نقشه ها در طول بازی است. مسلما توسعه دهندگان بازی در مراحل جلویی از طراحی خیابان های جدید تر خسته شده اند و فقط شروع به تکرار بعضی از مراحل قدیمی کرده اند با این تفاوت که در مراحل بالاتر ترافیک ها سنگین تر هستند و یا آب و هوای بازی فقط کمی متفاوت است که در نوع خود کمی نا امید کننده به نظر می رسد.
بهترین قسمت های بازی و نقطه ی اوج آن در زمانی است که شرایط بازی کمی از دست و کنترل خارج می شوند. بعضی مواقع تصادف های اجتناب ناپذیر یا وقایع غیر مترقبه ای در بازی گنجانده شده اند که به یکنواختی بازی خاتمه دهند. در این شرایط هرج و مرج در بازی برقرار می شوند و شما می دانید که دیگر مطمئنا نمی دانید که چه زمانی در بازی می بازید و چه زمانی برنده خواهید شد.
یکی از مشکلات اصلی بازی Urban Flow نداشتن الگوریتم مناسب در جهات افزایش سختی بازی است. به طور مثال در خیلی از قسمت های بازی شما باید به سختی بعضی از مراحل را رد کنید و شاید به زحمت با یک ستاره به مرحله بعدی بروید ولی در مرحله بعدی با یک سعی بتوانید با سه ستاره آن را رد کنید که کمی عجیب به نظر می رسد که مسلما تیم توسعه بازی توجهی خاصی به مقدار سختی بازی های در سطح های مختلف نکرده است.
منوی بازی بسیار معمولی و خلاصه به خوبی طراحی شده است و شامل قسمت های :
- کمپین – Campaign
- بی پایان – Endless
- افتخارات – Achievements
- گالری – Gallery
- تنظیمات بازی – Settings
- آموزش بازی – How to Play
که قابلیت دسترسی به همه قسمت ها را فراهم کرده است.
پازل های خلاقانه
گرافیک منساب با افکت های جالب
موسیقی متن بسیار عالی
تعداد مراحل بالا
بالانس نبودن مقدار سختی مراحل