باعرض سلاک خدمت همراهان عزیز وب سایت Pars Joy چند روزی به علت درگیری های زیاد چند وقتی در خدمت شما نبودیم. اما این بار با قدرت برگشته ایم تا کارهای خودمان را با شما عزیزان از سر بگیریم. امیدواریم که در این راه با پشتیبانی گرم شما مانند همیشه همراه باشیم.
همانطور که اطلاع دارید ما تقریبا از اولین روزهای آغاز بکار وب سایت خودمون یک بخشی از مقاله های وب سایت را به نقد و بررسی های بازی مختلف اختصاص داده بودیم. در این پست هم گفتیم یک بازی متفاوت را برای شما مورد بررسی قرار دهیم. با ما همراه باشید.
در بسیاری فیلم ها یا کتاب ها داستان افرادی را خوانده ایم که در کودکی خانوداه شان را توسط برخی افراد از دست داده اند این امر البته در برخی مواقع به علت اختلاف نظر های سیاسی بوده است. و خب فرزندی که از این خانواده باقی مانده است در بیشتر مواقع فکر انتقام را از همان کودکی در سر خود می پروراند.
این بازی هم که Beholder 2 نام دارد یک بازی در ژانر مخفی کاری می باشد. در بازی شما در نقش این فرد به ایفای نقش در بازی می پردازید. او در بازی وظیفه دارد تا همواره کار خودش را به خوبی انجام دهد ولی در عین حال به فکر انتقام از رئیس اصلی این تشکیلات در بازی نیز می باشد.
البته خب بخش داستانی بازی بخش قوی ای از بازی است اما خب برخی مشکلات و حفره های داستانی هم دارد مانند اینکه در بازی فلش بک های بازی خوب کار نشده اند و این امر باعث می شود تا شاید برای برخی نقاطی از داستان بازی کمی نامهوم باقی بماند و مخاطب را شاید این امر کمی سردرگم نماید که خب این به نحوی از انحا نکته ای منفی برای بازی محسوب می شود.
فلش بک ها در بازی بخش نسبتا زیادی از بازی را شاید تشکیل بدهند اما در Beholder 2 این مسئله همانطور که خدمت شما عرض کردیم خیلی خوب کار نشده است و این مسئله باعث می شود تا در بازی شما نتوانید شاید با بخش زیادی از داستان بازی ارتباط بگیرید که این امر در کاهش جذابیت بازی کمی تاثیر می گذارد.
البته ما قصد نداریم در این بخش از نقد و بررسی مان درباره ی این بازی زیاد به توضیح داستان بازی وقت بگذاریم. زیرا این بخشی است که مسائل خودش را دارد و ترجیح می دهیم تا مخاطب خود به سراغ بازی برود و داستان بازی را همگام با پیش رفتن در داستان بازی آن را کشف کند و ما قصد نداریم که لذت این کشف را از وی بگیریم.
بازی را نمی توان بازی ای ضعیف نامید و ابته این امر در بازی مشهود است که تیم سازنده ی بازی که از قضا یک استودیوی بازی سازی نام اشنا نیز می باشد معلوم است که وقت زیادی را برای توسعه ی این بازی گذاشته است و خب نتیجه هم البته در بازی خوب شده از آب در آمده است و در کل جذاب است.
شاید یکی از بخش هایی در بازی که نمی توان شاید ان را خیلی جذاب دانست بخش داستان پشت پرده ی بازی می باشد. این بخش از بازی خیلی خوب کار نشده است البته دارای تنوع و عمق خوبی می باشد اما ما تصور می کنیم مشکل از جای دیگری است. با ما همراه باشید تا این را توضیح دهیم.
مشکلی که در این بخش از بازی به چشم می خورد بحث شعارزدگی بازی می باشد. و این بدین معنی است که بازی Beholder 2 در حقیقت از هر نقطه و مفهومی در بازی استفاده می کند تا شعار سیاسی خودش را به نحوی به مخاطب قالب کند و این امر خیلی جالب و درست نیست.
به نوعی شاید حتی بتوان این کار در بازی را محکوم کرد و آن را به نوعی مهندسی افکار نیز نام نهاد. از این منظر شاید بازی یک هدفی پشت پرده داشته است و خب بنابراین این امر یک کار حساس و به نوعی غیر انسانی و غیر اخلاقی تلقی می شود که شایسته ی یک بازی که ادعای بی طرفی داشته باشد نیست.
شاید البته برخی از خوانندگان به این بخش از حرف ما ایراد بگیرند و بگویند که چنین مفهومی را در بازی حس نکرده اند اما خب این دقیقا به این علت است که به آن مهندسی افکار می گویند و طوری این امر در حقیقت بازنموده می شود که گویا فکری است که به ذهن خود مخاطب رسیده است. این در حالی است که این طرز تفکر به نوعی در ذهن بازیکن کاشته شده است.
جزئیات بی نظیر صحنه در بازی
سیستم قوی هوش مصنوعی بازی
شعارزدگی سیاسی بازی
فلش بک های نامفهوم در بازی